Aktivitete|

Bashkia Gjirokastër, në 86-vjetorin e lindjes së korifeut të letërsisë shqiptare Ismail Kadare, organizoi aktivitetin kulturor “Gëzuar ditëlindjen Kadare !”. Bashkëpunimi i bibliotekës “Apostol Meksi” dhe Qendrës Kulturore të Fëmijëve “Fato Beberi” prezantoi një program të larmishëm artistik. Të pranishmit përcollën mes emocionesh interpretimin e poezive dhe pjesëve letrare dhe veçanërisht krijimet e Kadaresë me motive nga vendlindja. Edhe 100-vjeç gjeniu i letrave shqipe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window