Aktivitete|

Bashkë me ministret Margariti dhe Kumbaro prezantuam në Gjirokastër Bonusin e Rijetëzimit, një instrument të ri mbështetës i qeverisë për ata që duan të restaurojnë shtëpitë karakteristike dhe t’i shndërrojnë më pas në bujtina apo njësi shërbimi që gjenerojnë të ardhura. Fondi nga 1 deri në 5 milionë lekë të reja mbetet një mundësi shumë e mirë që duhet ta shfrytëzoni. Në këtë mënyrë mbrojmë të shkuarën tonë, shtëpitë me vlera monumentale, por edhe hapim vende të reja pune dhe iu japim mundësi njerëzve të shohin këtu të ardhmen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window