Aktivitete|

Në prag të 7 Marsit dhe në fillimin e pranverës mes shumë e shumë nxënësve të Gjirokastrës që i kishin dhënë sot Pazarit shumë më shumë kolorit e atmosferë festive përmes krijimeve dhe interpretimeve të tyre.😍 #GjirokastraEArdhmjaJonë 🤝

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window