Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Aktualitet, Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet, duke shmangur... Read More → Bashkia Gjirokastër po depoziton sasi kripe përgjatë rrugëve të brendshme në qytet.

Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës.

Aktualitet|

Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës, duke nisur nga dita e sotme, në çdo ambjent jashtë... Read More → Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës.

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

Aktivitete, Aktualitet|

Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane, një ndër partnerët e rëndësishëm të... Read More → Materializojmë projektet e bashkëpunimit me Ambasadën Gjermane.

“Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Aktualitet|

Fondi Shqipetar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokaster, njoftojne se: Në kuadër të PZHIUT  ka perfunduar... Read More → “Projektimi dhe Supervizimi i Sistemit të Muzeve” 

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në... Read More → Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër përmes  Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në... Read More → Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Nënshkruhet marrëveshja për mbështetjen e bizneseve turistike duke ofruar falas biletat për sitet e Trashëgimisë Kulturore për sezonin veror.

Aktualitet, Turizmi|

Ishte shumë kënaqësi që të mirëprisja sot znj. Elva Margariti, jo vetëm Ministre e Kulturës, por edhe... Read More → Nënshkruhet marrëveshja për mbështetjen e bizneseve turistike duke ofruar falas biletat për sitet e Trashëgimisë Kulturore për sezonin veror.

1 Qershor rihapen kopshtet dhe çerdhet.

Aktualitet|

Shenjë domethënëse për rikthimin në normalitet është edhe hapja e kopshteve e çerdheve. Me Mirelën... Read More → 1 Qershor rihapen kopshtet dhe çerdhet.

Takim informues rreth Skemës Kombëtare për fermerët.

Aktualitet, Bujqesi|

Me zv.ministrin e Bujqësisë, Dhimitër Kote dhe përfaqësues të AZHBR-së në takimin informues që... Read More → Takim informues rreth Skemës Kombëtare për fermerët.

Close Search Window