Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, po rehabilitojnë dëmtimet e shkaktuara gjatë stinës së dimrit në infrastrukturën rrugore, në lagjet e ndryshme të qytetit.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, po rehabilitojnë dëmtimet e shkaktuara gjatë stinës së dimrit në... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, po rehabilitojnë dëmtimet e shkaktuara gjatë stinës së dimrit në infrastrukturën rrugore, në lagjet e ndryshme të qytetit.

Aktualitet|

Bashkia Gjirokastër ka në fokus zbatimin e masave parandaluese anti-Covid 19. Strukturat e bashkisë... Read More →

🔴Njoftim

Shpallje|

🔴Njoftim Aplikime për Programet e Strehimit Social – Faza e Parë Të nderuar qytetarë të... Read More → 🔴Njoftim

Bashkia Gjirokastër vazhdon rehabilitimin e segmenteve rrugore në qytet dhe njësitë administrative.

Ndërhyrje|

Strukturat e bashkisë, kanë punuar për mirëmbajtjen e rrugëve të brendshme në fshatrat Picar, Lazarat... Read More → Bashkia Gjirokastër vazhdon rehabilitimin e segmenteve rrugore në qytet dhe njësitë administrative.

Në Njësinë Administrative Cepo, Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me komunitetin kanë mbjellë 50 fidanë të rinj, pemë bliri.

Ndërhyrje|

Në Njësinë Administrative Cepo, Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me komunitetin kanë mbjellë 50... Read More → Në Njësinë Administrative Cepo, Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me komunitetin kanë mbjellë 50 fidanë të rinj, pemë bliri.

Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”, organizoi aktivitetin artistik të titulluar “Lule shkurti”.

Aktivitete|

Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”,... Read More → Në 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”, organizoi aktivitetin artistik të titulluar “Lule shkurti”.

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me temperatura të ulëta.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, janë në terren për të evituar problematikat e krijuara nga moti me temperatura të ulëta.

Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit

Ndërhyrje|

Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit Na pret një javë e... Read More → Kryebashkiaku Flamur Golemi : Bashkëpunim me komunitetin për emergjencat e motit

QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine Kokalari.

Aktivitete|

QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine... Read More → QKF “Fato Berberi” organizoi aktivitetin e titulluar “Sa u tund jeta”, kushtuar disidentes Musine Kokalari.

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Uncategorized|

Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19. Frikë jo kujdes po !... Read More → Sensibilizojmë komunitetin për respektimin e masave të reja anti-Covid 19.

Close Search Window