Aktivitete|

Vlerësuam disa prej talenteve të reja në pikturë, pjesëmarrës në konkursin “Kartolina e fundvitit”. Piktura e realizuar nga nxënësi Ijon Hoxha, fitues i konkursit, do të jetë ilustrim i kartolinës zyrtare të Bashkisë Gjirokastër, për festat e fundvitit. Do të vazhdojmë promovimin e talenteve të reja dhe të investojmë më shumë për kulturën dhe artin në Gjirokastër !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window