Ndërhyrje|

Pjesë e punës së strukturave të bashkisë, për evitimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i stinës, është dhe mirëmbajtja e rrjetit të ndriçimit publik. Në qytet dhe fshatra vazhdimisht është ndërhyrë për riparimin e defekteve në rrjetin dhe pikat e ndri­çimit rrugor. Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window