Aktualitet|

Vetëdeklaro adresën ku banon dhe akseso lehtësisht të gjitha shërbimet publike. Një adresë e saktë ju lehtëson marrjen e shërbimeve të urgjencës apo të zjarrëfikëses në raste nevoje.
Bëj vetëdeklarimin në e-Albania
https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=14419

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window