Strukturat e Bashkisë Gjirokastër në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit vazhdojnë largimin e mbetjeve urbane në qytet dhe fshatra.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit vazhdojnë largimin e... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit vazhdojnë largimin e mbetjeve urbane në qytet dhe fshatra.

Vazhdojnë pastrimin e mjedisit

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër në bashkëpunim me institucionet publike dhe komunitetin vazhdojnë... Read More → Vazhdojnë pastrimin e mjedisit

Pjesë e punës së strukturave të bashkisë, për evitimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i stinës

Ndërhyrje|

Pjesë e punës së strukturave të bashkisë, për evitimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i... Read More → Pjesë e punës së strukturave të bashkisë, për evitimin e dëmeve të shkaktuara nga moti i keq i stinës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Angazhim maksimal për emergjencat e motit të keq

Ndërhyrje|

S’kishte si të ndodhte ndryshe. Punuam pa u ndalur dhe me gjithçka kishim në dispozicion derisa... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Angazhim maksimal për emergjencat e motit të keq

Bashkia Gjirokastër po ndërhyn për rehabilitimin e kolektorëve të kullimit

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër po ndërhyn për rehabilitimin e kolektorëve të kullimit, në zonat problematike si... Read More → Bashkia Gjirokastër po ndërhyn për rehabilitimin e kolektorëve të kullimit

Bashkia Gjirokastër po siguron ngrohjen në shkollat e cikleve të ndryshme

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër po siguron ngrohjen në shkollat e cikleve të ndryshme, duke mundësuar kushtet e... Read More → Bashkia Gjirokastër po siguron ngrohjen në shkollat e cikleve të ndryshme

Bashkia Gjirokastër është pjesë aktive e Planit Kombëtar të Pastrimit.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër është pjesë aktive e Planit Kombëtar të Pastrimit. Strukturat e bashkisë në... Read More → Bashkia Gjirokastër është pjesë aktive e Planit Kombëtar të Pastrimit.

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Të kontribuojmë së bashku për Gjirokastrën e pastër

Ndërhyrje|

Mirëmenaxhojmë mbetjet urbane dhe sistemojmë mjedisin si pjesë e Planit Kombëtar të Pastrimit. Mjedisi... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Të kontribuojmë së bashku për Gjirokastrën e pastër

Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë

Ndërhyrje|

Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë. Në... Read More → Shërbimi i ndriçimit publik është një ndër prioritetet e punës së strukturave të bashkisë

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra.Në përgjigje... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra

Close Search Window