Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër punojnë për rehabilitimin e rrugëve rurale në fshatra.Në përgjigje të kërkesës së banorëve është punuar për mirëmbajtjen e rrugës së fshatit Fushëbardhë, Njësia Administrative Cepo, si dhe evitimin e problematikave për qarkullimin e mjeteve gjatë stinës së dimrit. Ndërhyrje të tilla, në segmentet rrugore, janë kryer dhe në njësitë e tjera administrative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window