Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër në kuadër të Planit Kombëtar të Pastrimit vazhdojnë largimin e mbetjeve urbane në qytet dhe fshatra. Në Njësinë Administrative Lazarat është punuar për pastrimin e mjediseve publike, segmenteve rrugore dhe shtretërve të përrenjëve. Bashkia apelon për depozitimin e mbetjeve urbane në pikat e përcaktuara, për të shmangur ndotjen e mjedisit dhe problematikat për shëndetin e banorëve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window