Parku Natyror i Viroit edhe gjatë stinës së dimrit po tërheq vizitorë vendas dhe të huaj.

Uncategorized|

Parku Natyror i Viroit edhe gjatë stinës së dimrit po tërheq vizitorë vendas dhe të huaj. Peizazhi... Read More → Parku Natyror i Viroit edhe gjatë stinës së dimrit po tërheq vizitorë vendas dhe të huaj.

Bashkia Gjirokastër një ndër prioritet e punës së saj ka mbrojtjen e mjedisit.

Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër një ndër prioritet e punës së saj ka mbrojtjen e mjedisit. Drejtoria e Shërbimeve... Read More → Bashkia Gjirokastër një ndër prioritet e punës së saj ka mbrojtjen e mjedisit.

Rinisja e procesit mësimor duke siguruar kushtet e duhura për zhvillimin e tij.

Uncategorized|

Në institucionet e arsimit parauniversitar, në Bashkinë e Gjirokastrës ka rinisur procesi mësimor,... Read More → Rinisja e procesit mësimor duke siguruar kushtet e duhura për zhvillimin e tij.

Vazhdojnë ndërhyrjet për mirëmbajtjen e segmenteve rrugore.

Uncategorized|

Bashkia Gjirokastër dhe strukturat në varësi të saj janë në gatishmëri, për të ndërhyrë në... Read More → Vazhdojnë ndërhyrjet për mirëmbajtjen e segmenteve rrugore.

Drejtoria e Arsimit (Bashkia Gjirokastër) po ndërhyn për mirëmbajtjen e godinave shkollore dhe …

Uncategorized|

Drejtoria e Arsimit (Bashkia Gjirokastër) po ndërhyn për mirëmbajtjen e godinave shkollore dhe garantimin... Read More → Drejtoria e Arsimit (Bashkia Gjirokastër) po ndërhyn për mirëmbajtjen e godinave shkollore dhe …

Close Search Window