Uncategorized|

18 Shtatori,Dita e Çlirimit të qytetit tonë, është simbolika e kontributit që edhe Gjirokastra dha në Luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare. Në këtë 77-vjetor nderojmë dhe vlerësojmë bijat dhe bijtë gjirokastritë, një pjesë e të cilëve sakrifikoi dhe jetën në rezistencën partizane. Vepra dhe ideali i tyre është lajtmotivi për brezat e rinj,për një Shqipëri të zhvilluar dhe europiane.

Gëzuar përvjetorin e Çlirimit të Gjirokastrës !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window