Uncategorized|

Në këtë festë të Sulltan Novruzit, dita simbolike e ripërtëritjes së natyrës dhe jetës, uroj të gjithë besimtarët bektashinj për më shumë mirësi, paqe dhe harmoni. Qoftë kjo ditë e bekuar, e tolerancës dhe mirëkuptimit për gjithë shqiptarët kudo janë !
Gëzuar !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window