Uncategorized|

Respektimi i masave anti-Covid19 parandalon infektimet tek popullata !

Sensibilizojmë komunitetin për mbajtjen e maskës, distancimin fizik si dhe kufizimin e lëvizjes në fashën orare të përcaktuar nga Komiteti Teknik i Ekspertëve. Gjithashtu apelojmë që aktivitetet e ndryshme të biznesit, të plotësojnë protokollet e vendosura nga Ministria e Shëndetësisë. Bashkia Gjirokastër kryen rregullisht dezinfektimin dhe higjienizimin e mjediseve publike, segmenteve rrugore, tregjeve, godinave të institucioneve ndërkohë që në vëmendje të strukturave të saj është respektimi i masave parandaluese në shkolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window