Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Turizmi|

Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”,... Read More → Në Konferencën Rajonale “Turizmi dhe ekoturizmi në rajonin tonë, arritje, sfida dhe perspektiva”

Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim të zhvillimit të turizmit të qëndrueshëm.

Turizmi|

Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim... Read More → Bashkia Gjirokastër ka nisur vendosjen e sinjalistikës turistike me standarde bashkëkohore, në shërbim të zhvillimit të turizmit të qëndrueshëm.

Mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, janë kthyer në një destinacion turistik të preferuar.

Turizmi|

Përgjatë stinës së dimrit mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, që ndodhen rrëzë... Read More → Mali i Çajupit dhe fshatrat e krahinës së Lunxhërisë, janë kthyer në një destinacion turistik të preferuar.

Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit.

Turizmi|

Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit, po mirëpresin... Read More → Muzeumet që funksionojnë në qytetin e Gjirokastrës edhe gjatë stinës së dimrit.

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë... Read More → 15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Turizmi|

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca, i cili kishte... Read More → Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca

Nderhyrje në Karjan të Lunxhërisë, të domosdoshme por edhe në funksion të zhvillimit të turizmit.

Ndërhyrje, Turizmi|

Në Karjan të Lunxhërisë bëmë një ndërhyrje të vogël, por të domosdoshme për banorët e... Read More → Nderhyrje në Karjan të Lunxhërisë, të domosdoshme por edhe në funksion të zhvillimit të turizmit.

Nënshkruhet marrëveshja për mbështetjen e bizneseve turistike duke ofruar falas biletat për sitet e Trashëgimisë Kulturore për sezonin veror.

Aktualitet, Turizmi|

Ishte shumë kënaqësi që të mirëprisja sot znj. Elva Margariti, jo vetëm Ministre e Kulturës, por edhe... Read More → Nënshkruhet marrëveshja për mbështetjen e bizneseve turistike duke ofruar falas biletat për sitet e Trashëgimisë Kulturore për sezonin veror.

Close Search Window