Përfundon investimi për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit.

Ndërhyrje|

Përfundimi i investimit për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit, do... Read More → Përfundon investimi për sistemimin e ujrave të bardha, në zonën përreth Pallatit të Sportit.

Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”, “Palorto” dhe “Cfakë”.

Ndërhyrje|

Investojmë për shmangien e problematikave të erozionit, gjatë stinës së dimrit. Rehabilitimi i mureve... Read More → Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”, “Palorto” dhe “Cfakë”.

Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në mbështetje të komunitetit…

Ndërhyrje|

Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në... Read More → Strukturat e emergjencave civile në Bashkinë Gjirokastër, janë në gatishmëri për të ndërhyrë në mbështetje të komunitetit…

Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga... Read More → Me kryeministrin Rama për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale.

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Ndërhyrje|

Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të... Read More → Bashkia e Gjirokastrës përmirëson situatën dhe shqetësimet e evidentuara në sektorë të ndryshëm të territorit që administron.

Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Kulturë, Ndërhyrje, Projekte|

Një lajm i mirë për Gjirokastrën 🤗 Brenda verës do të nisim punimet për rikonstruksionin e... Read More → Brenda verës nisin punimet për rikonstruksionin e Teatrit “Zihni Sako”.

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Bujqesi, Ndërhyrje|

Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes që bëmë për pastrimin... Read More → Rreth 400 Ha tokë bujqësore të Lazaratit do të mund të vaditen pas ndërhyrjes në pastrimin e kanalit.

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në... Read More → Për të disatën herë pastruam pirgje me plehra në zonën rreth kalasë dhe urës së Ali Pashës në ‘Dunavat’.

Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Aktualitet, Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër përmes  Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në... Read More → Bashkia Gjirokastër përmes Agjensisë së Shërbimeve Publike po tregon kujdesin maksimal në mirëmbajtjen e teritorit.

Nderhyrje në Karjan të Lunxhërisë, të domosdoshme por edhe në funksion të zhvillimit të turizmit.

Ndërhyrje, Turizmi|

Në Karjan të Lunxhërisë bëmë një ndërhyrje të vogël, por të domosdoshme për banorët e... Read More → Nderhyrje në Karjan të Lunxhërisë, të domosdoshme por edhe në funksion të zhvillimit të turizmit.

Close Search Window