Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër ndërhyn për rehabilitimin e rrugëve të brendshme të dëmtuara si shkak i reshjeve të stinës. Ditët e fundit është punuar për rikonstruksionin e rrugës karakteristike përreth kalasë së qytetit, në zonën e lagjes “Pazari i Vjetër”. Pjesë e punimeve të kryera është ndërtimi i murit anësor përgjatë këtij segmenti, për të evituar erozionin dhe rrëshqitjet e tokës. Bashkia Gjirokastër më shumë investime në shërbim të komunitetit !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window