Ndërhyrje|

Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”dhe “Palorto”
Çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window