Mirëkujdesja për sipërfaqet e gjelbra dhe pastrimi i mjedisit nga mbetjet urbane është një ndër prioritetet e punës së Bashkisë Gjirokastër.

Ndërhyrje|

Mirëkujdesja për sipërfaqet e gjelbra dhe pastrimi i mjedisit nga mbetjet urbane është një ndër... Read More → Mirëkujdesja për sipërfaqet e gjelbra dhe pastrimi i mjedisit nga mbetjet urbane është një ndër prioritetet e punës së Bashkisë Gjirokastër.

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë mirëmbajtjen dhe sistemimin e kolektorëve të ujërave të bardha

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë mirëmbajtjen dhe sistemimin e kolektorëve të ujërave të... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë mirëmbajtjen dhe sistemimin e kolektorëve të ujërave të bardha

Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të kullimit, në tokat bujqësore.

Ndërhyrje|

Për të evituar problematikat gjatë stinës së dimrit për fermerët, Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë... Read More → Bashkia Gjirokastër ka ndërhyrë për pastrimin dhe mirëmbajtjen e rrjetit të kullimit, në tokat bujqësore.

Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në lagjet e qytetit

Ndërhyrje|

Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në... Read More → Strukturat e bashkisë punojnë për pastrimin nga mbetjet urbane të shtretërve të përrenjëve, në lagjet e qytetit

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe evitimin e problematikave gjatë stinës së dimrit.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër,vazhdojnë punimet për rehabilitimin e rezervuarëve të ujit dhe evitimin e problematikave gjatë stinës së dimrit.

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Investime në Lunxhëri dhe Cepo në mbështetje të fermerëve

Ndërhyrje|

Investimet  në mbështetje të fermerëve dhe nxitja e agroturizmit, janë ndër prioritetet e punës... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Investime në Lunxhëri dhe Cepo në mbështetje të fermerëve

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, ndërhyjnë për mirëmbajtjen e godinave dhe mjediseve shkollore.

Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, ndërhyjnë për mirëmbajtjen e godinave dhe mjediseve shkollore në... Read More → Strukturat e Bashkisë Gjirokastër, ndërhyjnë për mirëmbajtjen e godinave dhe mjediseve shkollore.

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Rikualifikim urban i hapësirës  përreth stadiumit “Gjirokastra”

Ndërhyrje|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Rikualifikim urban i hapësirës  përreth stadiumit “Gjirokastra”... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Rikualifikim urban i hapësirës  përreth stadiumit “Gjirokastra”

Bashkia Gjirokastër investon për rehabilitimin e rrugicave karakteristike.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër investon për rehabilitimin e rrugicave karakteristike,në zonën muzeale të... Read More → Bashkia Gjirokastër investon për rehabilitimin e rrugicave karakteristike.

Bashkia Gjirokastër investon në rrjetin vaditës.

Ndërhyrje|

Bashkia Gjirokastër investon në rrjetin vaditës, në sipërfaqet bujqësore, duke mbështetur fermerët... Read More → Bashkia Gjirokastër investon në rrjetin vaditës.

Close Search Window