Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Plani i Menaxhimit të Parkut Arkeologjik të Antigonesë nxitje për turizmin.

Aktivitete|

Së bashku me banorët në fshatin “Asim Zeneli”, zhvilluam dëgjesën publike për hartimin e  Planit... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Plani i Menaxhimit të Parkut Arkeologjik të Antigonesë nxitje për turizmin.

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vit shkollor të mbarë për mësuesit dhe nxënësit !

Aktivitete|

Në nisje të vitit të ri mësimor, uroj mësuesit dhe nxënësit, për një vit shkollor të mbarë dhe të... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vit shkollor të mbarë për mësuesit dhe nxënësit !

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë investimet në shkolla

Aktivitete|

Tashmë shkolla “Bilal Golemi” ka një mjedis të ri sportiv, në shërbim të fëmijëve dhe banorëve... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Vazhdojmë investimet në shkolla

Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokastër,do të organizojnë një Dëgjesë Publike.

Aktivitete|

🤝Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokastër, njoftojnë se në kuadër të “Programit për... Read More → Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Bashkia Gjirokastër,do të organizojnë një Dëgjesë Publike.

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Bashkëbiseduam me ambasadorin japonez Takada për zbatimin e projekteve të ndryshme

Aktivitete|

Me ambasadorin e Japonisë në Shqipëri, Mitsuyuki Takada. Biseduam për mundësinë e mbështetjes në... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Bashkëbiseduam me ambasadorin japonez Takada për zbatimin e projekteve të ndryshme

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Mbështetja për pakicat rome dhe egjiptiane një ndër prioritetet e bashkisë.

Aktivitete|

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Mbështetja për pakicat rome dhe egjiptiane një ndër prioritetet e... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Mbështetja për pakicat rome dhe egjiptiane një ndër prioritetet e bashkisë.

Edicioni i 7-të i Festivalit “Divani lunxhot”

Aktivitete|

Edicioni i 7-të i Festivalit “Divani lunxhot” mblodhi sërish në fshatin Dhoksat, artistët popullorë... Read More → Edicioni i 7-të i Festivalit “Divani lunxhot”

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Ju mirëpresim në Gjirokastër !

Aktivitete|

Vetëm pakëz nga ajo çfarë ndodh çdo fundjavë në Pazarin e Gjirokastrës, aty ku vite më parë nuk... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Ju mirëpresim në Gjirokastër !

Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi” program aktivitetesh gjatë verës

Aktivitete|

Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi”,në këtë sezon veror,vazhdon organizimin e aktiviteteve... Read More → Qendra Kulturore e Fëmijëve “Fato Berberi” program aktivitetesh gjatë verës

Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Artistët nga Shkodra dhe turistët gjallëruan fundjavën 

Aktivitete|

Faleminderit artistëve nga Shkodra që i dhuruan Gjirokastrës një tjetër fundjavë magjike. Faleminderit... Read More → Kryetari i Bashkisë Flamur Golemi : Artistët nga Shkodra dhe turistët gjallëruan fundjavën 

Close Search Window