Aktualitet, Projekte|

Tashmë, pa asnjë dyshim, Pazari i Gjirokastrës duket i magjishëm! 🎇

Pas investimit për punimet restauruese në qafën e Pazarit, The_AADF ka nënshkruar kontratën për realizimin e shërbimit të projektimit arkitektonik dhe inxhinierik, për “Parkimin nëntokësor dhe rijetëzimin e sheshit Çerçiz Topulli”, në Pazarin e Gjirokastrës. Nisma jonë më e re, pjesë e projektit TID Gjirokastra, fokusohet në hyrje të Pazarit të Vjetër e shumë pranë Kalasë së Gjirokastrës.

Më tej projekti do të investohet dhe zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit/ Albanian Development Fund, për t’i sjellë zonës një aset strategjik për përmirësimin dhe rritjen e kapaciteteve të infrastrukturës turistike, duke u shërbyer dhe ruajtur asetet kombëtare të trashëgimisë kulturore.

Bashkia Gjirokaster TID Gjirokastra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window