Aktualitet, Ndërhyrje|

Me kryeministrin Rama, ministren Balluku dhe deputetet Kumbaro e Malo sot në Gjirokastër për të parë nga afër kantierin e rrjetit të ri të ujësjellësit në zonën muzeale. Me përfundimin e kësaj faze të dytë të investimit, garantojmë furnizim me ujë 24 orë për pjesën tjetër të qytetit. 👍

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window