Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

Këto karnavale do të jenë të paharrueshme
Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me @the_aadf dhe @TidGjirokastra organizon koncertin live të grupit Urban Band dhe Dj Mallis Malis të cilët do të sjellin atmosferën magjike mbrëmjen e 25 Marsit në pazarin karakteristik të Gjirokastrës🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window