Kulturë, Turizmi|

Fundjava në Gjirokastër nën petkun shumëngjyrësh të Karnavaleve.
Kulinari,traditë dhe isopolifoni 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window