Aktivitete, Kulturë, Turizmi|

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor, festojmë këtë moment të bukur që e futi Gjirokastrën në hartën e turizmit botëror.
Vijmë me një program 3 ditor dhe ju ftojmë të gjithëve në Gjirokastër!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close Search Window