Aktualitet|

Të mbjellësh pemë dhe sidomos lule, do të thotë të besosh tek e nesërmja. Sot më herët se vonë ne kemi nevojë të besojmë tek e nesërmja dhe rikthimi në normalitetin që na mungon aq shumë. Kemi nisur t’i japim më tepër ngjyra qytetit me mbjelljet e luleve në disa hapësira. Do të vazhdojmë t’i bëjmë rrugët e rrugicat po aq të bukura sa oborret dhe ballkonet tuaja.😍 #GjiroGarden🌺🌷🥀🌻💐🌸👋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window