Ndërhyrje|

Strukturat e bashkisë po punojnë për mirëmbajtjen e varrezave publike,në qytet dhe njësitë administrative.Gjatë ditëve të fundit,në fshatin “Golem” Njësia Administrative Picar,punonjësit e Drejtorisë së Shërbimeve Publike,kanë kryer pastrimin e tyre nga bimësia.Bashkia Gjirokastër cdo ditë në shërbim të komunitetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window