Ndërhyrje|

Strukturat e bashkisë kanë ndërhyrë për rehabilitimin e rrjetit të KUZ-ve në qytetin e Gjirokastrës dhe evitimin e ndotjes së mjedisit, në këto ditë të nxehta vere. Stafi teknik i Ujësjellës-Kanalizime ka punuar për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e kolektorëve të ujërave të ndotura në disa blloqe banimi në lagjen “18 shtatori”. Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window