Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër vazhdojnë punën në shërbim të komunitetit në qytet dhe zonat rurale.

Në Njësinë Administrative Lunxhëri është ndërhyrë për pastrimin e rrjetit të kullimit në sipërfaqet bujqësore, me synim evitimin e përmbytjeve si shkak i motit të keq.

Në lagjen “Manalat I ”, të qytetit është punuar për sistemimin e shtratit të përroit dhe mirëmbajtjen e kolektorëve të ujërave të bardha.

Gjithashtu puna e bërë në Njësinë Administrative Lazarat po mundëson rehabilitimin e rrjetit të ndriçimit publik .

Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të banorëve !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window