Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër ndërhyjnë për rehabilitimin e mureve mbajtës, përgjatë segmenteve rrugore dhe evitimin e problematikave të erozionit,gjatë stinës së dimrit. Punonjësit e Drejtorisë së Shërbimeve Publike po mirëmbajnë muret e gurta, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Manalat”, “Partizani”, etj. Punimet e kryera shmangin rrëshqitjet e tokës dhe bllokimin e segmenteve rrugore, në këto zona të qytetit, gjatë stinës me mot të keq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window