Ndërhyrje|

Strukturat e Bashkisë Gjirokastër mirëmbajnë godinat shkollore dhe sistemojnë mjedisin përreth tyre.

Ditët e funďit është ndèrhyrë për pastrimin nga bimësia të territorit përreth shkollës ” Bilal Golemi”, në Njësinë Administrative Cepo.

Punime të tilla janë kryer dhe në shkollat e tjera në qytet dhe njësitë administrative.

Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window