Ndërhyrje|

Në fshatin “Palokastër” Njësia  Administrative Cepo,strukturat e bashkisë Gjirokastër janë duke punuar për pastrimin nga bimësia në rrugët hyrëse dhe të brendëshme të tij.Bashkia Gjirokastër cdo ditë në shërbim të komunitetit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window