Aktualitet|

Sensibilizojmë qytetarët për vendosjen e maskës, duke nisur nga dita e sotme, në çdo ambjent jashtë shtëpisë.
Përdorimi i maskës, barrierës mbrojtëse dhe respektimi i distancimit social parandalon infektimin nga COVID 19.
Në zbatim të Aktit Normativ, edhe strukturat e Policisë Bashkiake do të monitorojnë respektimin e masave, ndërkohë që bashkëpunimi i qytetarëve është i rëndësishëm.
Frikë jo, kujdes po !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window