Ndërhyrje|

Investojmë për shmangien e problematikave të erozionit, gjatë stinës së dimrit. Rehabilitimi i mureve mbajtës, përgjatë rrugëve të brendshme në lagjet “Dunavat”, “Palorto” dhe “Cfakë”do të parandalojë rrëshqitjet e tokës, duke siguruar normalitetin për qarkullimin e mjeteve.
Ndërhyrje të tilla do të vazhdojnë edhe në lagjet “ Kodra e Shtufit “ dhe “Granicë”. Çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window