Ndërhyrje|

Përgjatë rrugëve të brendshme në qytetin e Gjirokastrës po ndërhyhet për mirëmbajtjen e mureve mbajtës dhe evitimin e problematikave për erozionin. Punonjësit e Drejtorisë së Shërbimeve Publike kanë punuar për rehabilitimin e mureve të gurta,në rrugicat e lagjes “Manalat”,duke i paraprirë rrëshqitjeve të tokës gjatë stinës së dimrit,në këtë zonë. Punime të tilla janë kryer në rrugët e brendshme dhe në lagje të tjera të qytetit. Bashkia Gjirokastër çdo ditë në shërbim të komunitetit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window