Aktualitet|

Për Fitër Bajram në Xhaminë e Pazarit, Gjirokastër🤗 Gëzuar dhe Zoti ju bekoftë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window