Uncategorized|

Parku Natyror i Viroit edhe gjatë stinës së dimrit po tërheq vizitorë vendas dhe të huaj.

Peizazhi piktoresk dhe bukuria e liqenit, mirëpresin të apasionuarit e shëtitjeve në natyrë, ndërsa nuk mungojnë edhe turistët.

Bashkia Gjirokastër përkujdeset për  pastrimin dhe mirëmbajtjen e zonës së parkut, mbjelljen e pemëve të reja, funksionimin e ndriçimit dekorativ, etj duke krijuar një mjedis të këndshëm dhe tërheqës për vizitorët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window