Njoftime|

Njoftim:
Për ndryshimin e orës dhe mbajtjes së mbledhjes së Këshillit Bashkiak për muajin Janar 2022.
Mbledhja e Këshillit Bashkiak për muajin janar 2022 do të zhvillohet online në datë 31.01.2022 në orën 12:00 për shkak të rasteve të shtuara me Covid .
Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window