Aktualitet|

Kemi nisur pastrimin e liqenit të Viroit nga bimësia në sipërfaqen e ujit dhe sistemimin e parkut në tërësi. Pas lehtësimit të masave nga pandemia, Viroi mbetet një nga pikat më të frekuentuara në Gjirokastër. Kemi nisur gjithashtu diskutimin me specialistë të fushës për të parë mundësinë e furnizimit me ujë të liqenit edhe në muajt e verës në mënyrë që të mos thahet. Nuk e di çfarë do të rezultojë e sa do t’ia dalim mbanë pasi nuk është totalisht në dorën tonë, megjithatë do të bëjmë përpjekje maksimale. 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window