Aktualitet|

👉Pas 30 vitesh harrese nis pastrimi i kanalit kullues kryesor 2.5 km, fshati “Asim Zeneli”-Ura e Lumit.
Bllokimi i tij krijonte probleme në përmbytjen e tokave dhe të disa banesave.👉Në terren janë angazhuar specialistë 👩‍🔧👲të Agjencisë së Shërbimeve Bujqësore, Veterinare dhe Mjedisore, si dhe të Njësisë Administrative Antigone.
#NëShërbim24/7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window