Ndërhyrje|

Në Njësinë Administrative Cepo, vazhdon rehabilitimi i segmenteve rrugore në fshatra. Mirëmbajtja dhe shtrimi i tyre kryhet në përgjigje të kërkesave të komunitetit, duke zgjidhur problematikat për qarkullimin e mjeteve dhe lëvizjen e këmbësorëve. Me mbështetjen e bashkisë, punime për sistemimin e rrugëve të brendshme, janë zbatuar edhe në fshatrat Tërbuq dhe “Andon Poçi”, Njësia Administrative Odrie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window