Aktualitet|

Në nisje të vitit të ri akademik 2021-2022, Bashkia Gjirokastër po siguron kushtet e duhura për akomodimin në konvikte të studentëve të universitetit “Eqrem Çabej”. Ndërmarrja e Trajtimit të Studentëve punon për pasjen e kushteve të përshtatshme në të dyja konviktet, të djemve dhe vajzave. Në këtë vit akademik,falë edhe investimit të kryer në bashkëpunim me palën turke, konvikti i djemve ofron godinë dhe mjedise me standarde për akomodimin e studentëve konviktorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window