Ndërhyrje|

Mjeshtrat gurskalitës,pjesë e strukturave të bashkisë,punojnë për mirëmbajtjen dhe restaurimin e rrugicave karakteristike,në zona të ndryshme të qytetit të Gjirokastrës.

rrugën kryesore që përshkon lagjen “Manalat” po ndërhyhet për mirëmbajtjen e vlerave të kalldrëmit karakteristik. Çelja e bizneseve të reja në shërbim të turistëve e bën këtë lagje të frekuentuar nga vizitorët vendas dhe të huaj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window