Turizmi|

Me një mysafir të veçantë dhe mik të shqiptarëve, ambasadorin e BE-së, Luigi Soreca, i cili kishte zgjedhur Gjirokastrën këtë fundjavë. Eksploruam së bashku qytetin dhe pak nga rrethinat sepse sigurisht që nuk mjaftojnë dy ditë për të parë të gjitha atraksionet që ne kemi. Faleminderit Ambasador🙏 🇪🇺🇦🇱🇮🇹

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window