Aktualitet|

Me miqtë italianë Claudio Poliagno, drejtuesin e Zyrës së Rajonit të Puglias në Tiranë dhe Lino Manosperta, ekspert i projekteve në teatrin publik të Puglias, patëm në Gjirokastër një takim të rëndësishëm për bashkëpunimin në projekte të ndryshme turistike e kulturore.

Aktualisht me mbështetjen e çmueshme të miqve tanë italianë ne po rikonstruktojmë teatrin “Zihni Sako”, i cili do të jetë gati pas disa muajsh. Në vijim po punojmë për të zbatuar projekte të tjera që i shërbejnë Gjirokastrës dhe forcojnë lidhjet mes dy vendeve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window