Aktualitet|

150 fidanë 🌱(oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR, u mbollën në rrethrrotullimin e lagjes “Punëtori”.
👉Kryebashkiaku Flamur Golemi vlerësoi kontributin, duke shprehur bindjen se nisma për shtimin e gjelbërimit do të mbështetet edhe nga biznese të tjerë.😊
Nesër?!
Vijojmë me 200 fidanë🌱 akacie.
#MbillNjëPemë
#MbillNjëJetë😊

One Reply to “Mbillen 150 fidanë (oleandër), dhuruar nga përfaqësuesit e pikës së karburantit ASR.”

  1. Christiane Breidenstein says:

    Dear Dr. Flamir Golemi; I visited your beautifully and well preserved town of Gjirokastra in September 2019: I visited Ismail Kadare’s House and the etnografic museum. There were no explanations to the exhibited objects. Example: When was this dress worn? By a young woman or an old one? On what occasion – for her wedding or for her work in the field? Did the items belong to a poor farmer woman or a rich landowner’s wife, and when were the things used? Please could you put little signs in English next to the objects? Thanks you! Best wishes, Ch. Breidenstein, Köln, Germany
    Te nderuar zoteri, une vizitova qytetin tuaj te ruajtur mrekullisht ne Shtator 2019 dhe Muzeum Kadare dhe museum etnografik. Fatkeqesisht, nuk ka shpjegime te hollesishme per kadaret sic jane objektet entografike. Une kerkoj tekste nm anglishjt.
    Pershendetjet me te ngrohta Christiane Breidenstein nga Kelni (Köln, Deutschland)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window