Aktivitete|

Gjirokastra tashmë promovon vlerat e traditës në kulinari por shërben edhe si qendër për degustimin e gatimeve karakteristike, të vendeve të ndryshme. Së bashku me ambasadorin Fabrizio Bucci, gjatë një mbrëmje të veçantë, shijuam gatimet e mjeshtrit të kulinarisë italiane Sandro Serva. Aktivitete të tilla janë një mundësi e mirë për njohjen e traditave dhe kulturës italiane kryesisht nga të rinjtë. Vazhdojmë bashkëpunimin dypalësh për konkretizimin e disa projekteve në fushën e trashëgimisë kulturore, arsimit, promovimin e vlerave të përbashkëta kulturore dhe zhvillimin e turizmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window