Aktivitete|

Vazhdojmë aktivitetet në “Java e Flamurit”, me çeljen e ekspozitës personale të piktorit nga Kosova, Xhevdet Spahija, të titulluar “Mistika e ngjyrave”. Punimet e prezantuara për artdashësit janë realizuar plot talent dhe mjeshtëri artistike. Domethënëse është simbolika që përcjell çelja e ekspozitës së një artisti kosovar në Gjirokastër, në atmosferën e festave të 28-29 Nëntorit. Suksese të mëtejshme piktorit Xhevdet Spahija në krijimtarinë artistike !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window