Aktivitete|

Rikthimi i fluturimeve në Gjirokastër për herë të parë pas më shumë se 30 e kusur vitesh, është një moment i bukur dhe nuk e ekzagjeroj po të them historik. Fluturime me avionë të vegjël sportivë, por mjaftueshëm domethënëse për të treguar vizionin tonë që ky aset kaq shumë i rëndësishëm të vihet në funksion të turizmit. Besoj se po bëjmë hapa inkurajues në këtë drejtim edhe pse kemi shumë punë për të bërë. Më e mira është e gjitha përpara !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window